• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CSABALIGET Lakópark elhelyezkedése

A Csabaliget Lakópark Budapest egyik legsikeresebb kertvárosi ingatlanfejlesztésének, a Honfoglalás Parknak a legújabb és egyben legutolsó projektje. A Csabaliget Lakópark Budapest XVI. kerületében, Árpádföld és Cinkota határán épül. Beépítettségét tekintve Budapest egyik legszellősebben beépített egybefüggő, újonnan épülő lakókörnyezete. Ideális lakóhely mindazok számára, akik számára a kertvárosi környezet érték. Az egykori mezőgazdasági terület lakóterületté történő fejlesztése 2004-ben kezdődött, a közműfejlesztés 2008-2009-ben készült el. A Csabaliget Lakópark tervezése 2015 januárban, az építése 2015. novemberében kezdődött el. 

Minden lakás elkelt! 

Amennyiben érdeklődik további projektjeink iránt ...

keresse a DUNALIGET Lakóparkot: www.dunaligetlakopark.hu

 

A XVI. kerület

A XVI. kerület Budapest egyik legkedveltebb kertvárosi kerülete. A demográfia adatokból is látható, hogy lakossága nem csökken, az itt élők szeretik ezt a kicsit provinciális, nyugodt, emberközeli lakókörnyezetet. Aki itt telepedett le, az többé nem vágyik lakótelepre, belvárosi nyüzsgő életformára, pihenni és a családjával teljes életet élni tér haza otthonába. A kerület népsűrűsége az egyik legkisebb, a közbiztonsági mutatókat illetően pedig a legbiztonságosabb a fővárosban. A helybéliek védik, óvják ezt a kertvárosi idillt.

Árpádföld

Árpádföld a XVI kerület egyik legdinamikusabban fejlődő kertvárosi lakókörnyezete. Lakókörnyezet, azaz nem ipari, logisztikai és és kereskedelmi fejlesztések, hanem lakóingatlan-fejlesztések valósultak meg az elmúlt évtizedben. A Szilas-patak felé lejtő délnyugati domboldalon a Szlovák út fölött több sikeres lakóingatlan-fejlesztés is található. A Csabaliget Lakópark a szomszédos családi házas övezet melletti fennsíkon épül. Árpádföld történetéről érdeklődők számára a Wikipédia Árpádföld szócikkét javasoljuk.

 

Közlekedés

A környék mind autóval mind pedig tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A buszok és a HÉV 5 perc sétára áll meg a Csabaliget Lakóparktól.

Autóval:
Az MO keleti szakasza 3 perc alatt elérhető. Azonban nincs átmenő forgalom, mert a lehajtó nem a Csabaliget útjaira csatlakozik.

Tömegközlekedéssel:
busz 31-es busz
busz 174-es busz
busz 175-ös busz
busz 931-es éjszakai busz
HÉV H9-es (Csömöri) HÉV